Κώστας Αρζόγλου: «Φοβήθηκα όταν μου ανακοίνωσαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Κώστας Αρζόγλου

"Ξαφνικά εκεί που ήμουν στην κορυφή, σου λέει ένας γιατρός κάτι που το εξετάζει πιο λεπτομερειακά και ανατρέπονται όλα" ομολογεί ο Κώστας Αρζόγλου.

Καλεσμένος του Νάσου Γουμενίδη βρέθηκε ο Κώστας Αρζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Επί τόπου» στο OPEN. Μάλιστα, ο έμπειρος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία του όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καρκίνος δεν ήταν, όγκος ήταν στο κεφάλι. Φοβήθηκα όταν μου το ανακοίνωσαν, φοβόμουν. Δηλαδή ξαφνικά σου έρχεται κάτι τέτοιο όταν μόλις είχα κάνει τη σειρά «βαμμένα κόκκινα μαλλιά» αλλά και τη ζωή του Ίωνα Δραγούμη. Ξαφνικά εκεί που ήμουν στην κορυφή, σου λέει ένας γιατρός κάτι που το εξετάζει πιο λεπτομερειακά και ανατρέπονται όλα. Όλα όμως».

«Τότε έπαιζα μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ένα απογευματάκι μου είπαν «δυστυχώς έχουμε το 1/1000 και έχετε αυτόν τον όγκο στον εγκέφαλο». Η μόνη μου το είπα ήταν η Έλενα, με την οποία ήμουν παντρεμένος τότε και ήρθε στην Κρήτη όπου και έγινε αυτό. Ήρθε εκείνη και η Αλίκη, την οποία την παρακάλεσα να παίξουμε κανονικά».

«Ήταν μάλιστα κωμωδία το έργο και το καημένο το κοινό έβλεπε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έπαιζαν κωμωδία αλλά με δάκρυα στα μάτια. Μια τραγική κατάσταση» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κώστας Αρζόγλου στη νέα τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του OPEN.