Κώστας Αποστολάκης: «Θέλω να έχω έναν θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»

Κώστας Αποστολάκης

«Δεν θέλω να ερωτευτώ, ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Ο ηθοποιός μίλησε για την κωμωδία,  τα θέματα με τα οποία δεν κάνει χιούμορ, αλλά και τον έρωτα.

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίζω κωμωδία και να μη γελάει κάνεις. Τα κοινά είναι διαφορετικά και βλέπεις πως συνεννούνται οι άνθρωποι. Με θέματα θρησκείας δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική και βρήκα ένα ποίημα στη μηχανή μου και το θεώρησα σημάδι για να μην το κάνω», είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε στη συνέχεια: «Είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Ο έρωτας είναι ο πλήρης οδηγός της εξάρτησης. Εγώ θέλω να έχω θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει».

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πασχάλης Τερζής έρχονταν και μου έδιναν στο χέρι το cd τους να το παίξω στο μαγαζί μου, μιλάμε για 1993-94. Τον αγαπώ τον Μαζωνάκη, είναι σπουδαίο παιδί. Είναι καλλιτεχνάρα και έχει ψυχή. Το παιδί είναι genius, ξέρει ποιος πελάτης κάθεται και σε ποιο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδάει».