Κώστας Αποστολάκης: «Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις! Έπινα πάρα πολύ…»

Κώστας Αποστολάκης

«Τίποτα δεν μετανιώνω από αυτά που έχω κάνει».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τους παίκτες των ριάλιτι, για τον Ντάνο, αλλά και για τις καταχρήσεις που έχει κάνει ο ίδιος. «Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι. Γιατί να συμμετέχω σε ριάλιτι; Πες μου έναν λόγο. Ο μόνος λόγος είναι τα χρήματα. Εγώ δεν βάζω τα χρήματα πάνω από αυτό που κάνω.

Οι άνθρωποι των ριάλιτι γίνονται ηθοποιοί και παρουσιαστές; Πώς γίνονται; Όχι γίνονται, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίζεις στην τηλεόραση είσαι ηθοποιός. Τον Ντάνο τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλό παιδί. Σε αυτό που κάνει στο Τατουάζ είναι καλός, τον έχει στήσει ο Γεωργίου πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ καλά.

Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις, τίποτα δεν έχω μετανιώσει που έχω κάνει. Γιατί οτιδήποτε έκανα, μου έδειχνε τον πιο σύντομο δρόμο τι είναι αυτό που δεν θέλω. Έπινα πάρα πολύ και λόγω και της νύχτας που δούλευα. Αλλά τώρα δεν μπορώ να πιω πολύ και δεν θέλω να πιω πολύ, με δύο ποτά τώρα γίνομαι χάλια», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης…

«Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα; Θέλω να αλλάξουμε θέμα…»