Κώστας Αποστολάκης: Η αποκάλυψη για το χωρισμό του με την Πηνελόπη Πλάκα

Κώστας Αποστολάκης

Τί είπε ο ηθοποιός για τον χωρισμό του;

«Έχεις πάρα πολύ πλάκα και είχες μία Πλάκα. Μα το έχεις δηλώσει ότι έχεις χωρίσει» είπε η Νανά Ηλιοπούλου, προσπαθώντας να περάσει ευχάριστα στα προσωπικά του Κώστα Αποστολάκη και στον χωρισμό του με την Πηνελόπη Πλάκα.

[dfp_ads id=236982]

«Που το πήγες τώρα εσύ, σε κουτσομπολιό. Τώρα σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι μόνος μου, ελεύθερος, χαρούμενος, ευτυχισμένος» δήλωσε ο ηθοποιός.

Όταν η Νανά Ηλιοπούλου τον ρώτησε πόσο καιρό είναι μόνος εκείνος αποκάλυψε πως δεν είναι τόσο καιρό μόνος όπως λένε τα μίντια.

«Όχι αρκετό, όχι 6 μήνες που λένε. Το χρονικό διάστημα δεν θα το πω, αλλά όχι 6 μήνες. Δεν υπήρχε καμία επανασύνδεση. Αυτή τη στιγμή είμαστε μια χαρά, πολιτισμένα, μιλάμε στο τηλέφωνο, χαίρομαι πάρα πολύ που είναι καλά και δουλεύει, χαίρομαι και εγώ που δουλεύω και είμαι καλά. Και όταν απαρνείσαι ένα πράγμα που ήταν καλό στη ζωή σου, απαρνείσαι κομμάτι του εαυτού σου και είναι σαν να μην σέβεσαι εσένα. Βέβαια όταν σέβεσαι και πάρα πολύ έναν άνθρωπο που είσαι μαζί, χωρίζεις. Γιατί ο πολύς σεβασμός διώχνει τον έρωτα» ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.