Κορίνα Στεργιάδου: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ»

Κορίνα Στεργιάδου

Δείτε όλα όσα είπε η Κορίνα Στεργιάδου.

Η Κορίνα Στεργιάδου, η Playmate Toy 1998, αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και τον σύζυγό της Αντώνη Βλοντάκη και μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

«Δε θεωρώ πως έχω να πω κάτι δημόσιο, δε θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο πρόσωπο. Έχω κάτσει στην άκρη, έχω τον σύζυγό μου που είναι δημόσιο πρόσωπο, κάποιος πρέπει να κρατάει τα ηνία πίσω. Θα μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα, αλλά επειδή έκανα μικρή οικογένεια ήθελα να μείνω με τα παιδιά», είπε αρχικά η Κορίνα Στεργιάδου.

Για την καριέρα της, η Κορίνα Στεργιάδου σημειώνει: «Είχα ψώνιο από μικρή με το μόντελινγκ, ήθελα να γίνω μοντέλο. Δεν είχα ενδοιασμούς και ταμπού και έτσι πήγα στα Playmate. Οι γονείς μου ήταν με το μέρος μου, δεν είχαν καταλάβει ότι θα κάνω playboy».

Σχετικά με το GNTM, η Κορίνα Στεργιάδου λέει: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ. Αν με κλείσει κάποιος για μια δουλειά, δε θα με βάλει να περπατήσω με σχοινί αν έχω υψοφοβία. Δε θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ποια είμαι εγώ να κρίνω αν κάποια είναι χοντρή;».

Για τον σύζυγό της και το σίριαλ στο οποίοι πρωταγωνιστεί, το οποίο προβάλλεται καθημερινά από το MEGA, «Το Αύριο μας Ανήκει», η Κορίνα Στεργιάδου λέει: «Δεν βλέπω τις ερωτικές σκηνές του Αντώνη. Δεν μπορώ να αποδεχτώ το ποια θα πιάσει ή θα χουφτώσει. Περάσαμε κρίση στον γάμο μας αλλά κάτι δυνατό δε χάνεται εύκολα».