Κοραλία Καράντη: «Ήταν πολύ τραυματικές οι εμπειρίες όταν τις έζησα, άλλα επιβίωσα»

Κοραλία Καράντη

«Είναι αδύνατον μία γυναίκα να περπατήσει στον κόσμο και να μην συναντήσει τον κακό λύκο», λέει η Κοραλία Καράντη.

Η Κοραλία Καράντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση με τον πάτερα της και το «τραύμα» που είχε, τους γάμους και τα διαζύγια, το μεγάλωμα του παιδιού της και τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στη δουλειά.

«Τα παιδιά επηρεάζονται από το περιβάλλον που μεγαλώνουν, άλλα βαθιά μέσα μου είμαι προσανατολισμένη προς την τέχνη. Η μητέρα μου χάρηκε όταν έγινα ηθοποιός, ο πατέρας μου, που ήταν χρυσοχόος, δεν ήθελε να γίνω, τον “τραυμάτισε”. Ο πατέρας μου αρρώστησε και τα τελευταία 2 χρόνια τον βοήθησα και ήμουν σαν νοσοκόμα και μαγείρισσά του.

Δεν υπάρχει παιδί χωρισμένων γονιών που να μην κουβαλάει κάτι. Ήταν ο λόγος που παντρεύτηκα πολύ νέα, παντρεύτηκα στην αρχή των 20, των 30 και 40 μου χρονών, είχα αγωνία να το φτιάξω. Είχα μεγάλος άγχος να μην πληγωθεί το παιδί με το διαζύγιο μας. Δεν ήθελα ο γιος μου να κολλήσει το μικρόβιο του ηθοποιού», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Η Κοραλία Καράντη είπε στη συνέχεια: «Όταν μεγαλώνει κάνεις αρχίζει να γίνει πιο επιλεκτικός, πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που θα μου ανακινήσει το ενδιαφέρον να τον εξερευνήσω. Υπήρχαν στιγμές που κράτησα αποστάσεις από τη δουλειά μου, άλλα δεν μετανιώνω που έγινα ηθοποιός. Μόνο που υπάρχει κάνεις, δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα».

Τέλος, η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε: «Είναι αδύνατον μία γυναίκα να περπατήσει στον κόσμο και να μην συναντήσει τον κακό λύκο. Ήταν πολύ τραυματικές οι εμπειρίες όταν τις έζησα, άλλα επιβίωσα».