Κοραλία Καράντη: «Η ασθένεια της μητέρας μου με απορρόφησε πολύ»

Κοραλία Καράντη

Η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, βρέθηκαν στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ και αντάλλαξαν εμπειρίες, απόψεις και συναισθήματα.

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη βρήκαν το δικό τους κοινό «Σημείο Συνάντησης» στην εκπομπή της ΕΡΤ, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών.

Η ηθοποιός με την διαχρονική γοητεία μίλησε για το χρόνο που περνάει αλλά και πόσο εξοικειωμένη είναι με αυτό, τη σχέση της με τους άντρες σήμερα αλλά και τι πιστεύει ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει μία σχέση.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στην ασθένεια της μητέρας της που την απορρόφησε πολύ. Αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον εγκλεισμό την περίοδο της πανδημίας.

Η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε και στην ομορφιά της, η οποία όπως δηλώνει η ίδια, στάθηκε βαρίδι κάποιες φορές στην καριέρα της. Όπως τόνισε, μάλιστα, αντιμετώπισε το “πρόβλημα της προκατάληψης” εξαιτίας της ομορφιάς της καθώς έπρεπε διαρκώς να αποδεικνύει πως δεν είναι απλά όμορφη αλλά έχει μυαλό και ικανότητες.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, και αναφερόμενη στο τι την τραβάει σε έναν άνθρωπο, όταν τον γνωρίσει, η Κοραλία Καράντη είπε: «Η καλή προαίρεση. Δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια».

«Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά», συμπλήρωσε η Τασούλα Επτακοίλη.