Κοραλία Καράντη: «Είναι πολύ μεγάλο φάουλ και δεν θα το έκανα ποτέ»

Κοραλία Καράντη

"Δεν είναι εποχές για να μιλάει κανείς για κάποια θέματα" παραδέχεται η Κοραλία Καράντη.

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Κοραλία Καράντη με αφορμή την επερχόμενη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Μεγάλο Κανάλι, Famagusta. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου της, Γεράσιμου Γεννατά για τα μπουζούκια καθώς και τον ηλικιακό ρατσισμό και την συντροφικότητα.

Ειδικότερα, η Κοραλία Καράντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να σχολιάσω τώρα εγώ τι είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς και μάλιστα σε μια στιγμή που δεν είναι μπροστά, είναι πολύ μεγάλο φάουλ. Δεν θα το έκανα ποτέ. Στο παρελθόν έχω πάει και γω στα μπουζούκια αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Όλα μέσα στη ζωή είναι».

«Συνειδητοποιώ ότι δεν είναι εποχές για να μιλάει κανείς, ούτε και να εμβαθύνει πάρα πολύ σε κάποια θέματα. Ότι είχα να πω για τον ηλικιακό ρατσισμό στο επάγγελμα μας, το είπα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

«Το κομμάτι της συντροφικότητας, όχι, δεν μου λείπει. Εάν μου έλειπε, θα το επιδίωκα» πρόσθεσε, επίσης, η Κοραλία Καράντη στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.