«Κόντεψα να χάσω τον άνδρα μου το 2016! Ήταν οδυνηρό…»

Λένα Μαντά

«Θα έλεγα ότι δεν τον προλάβαμε στο παρά πέντε, τον προλάβαμε στο και πέντε».

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε συνέντευξη η Λένα Μαντά που εξομολογήθηκε πως μέσα στο 2016 παραλίγο να χάσει τον σύζυγό της, Γιώργο.

[dfp_ads id=236982]

«Ο σύζυγός μου είναι “βράχος”, είναι ένας άνθρωπος που με ξέρει πάρα πολύ καλά, δεν νομίζω ότι με ξέρει άλλος άνθρωπος σαν τον Γιώργο, έχει απέραντη υπομονή και του το αναγνωρίζω. Ήταν οδυνηρό το 2016 γιατί κόντεψα να τον χάσω και εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος δεν ήταν εκεί κι έπρεπε να είμαι εγώ εκεί για τα μικρά, για τα μεγάλα, για τα πάντα. Να τον νοσηλεύσω, να τον στηρίξω, να τον πιέσω, αλλά ευτυχώς είναι ξανά γερός και λειτουργικός.

Είναι όλα εντάξει, η περιπέτεια με την καρδιά του έληξε, ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό, πολύ επικίνδυνο. Θα έλεγα ότι δεν τον προλάβαμε στο παρά πέντε, τον προλάβαμε στο και πέντε. Είχε πολύ μακρά περίοδο αποθεραπείας, εξαιρετικά δύσκολη, εκεί ζορίστηκα εγώ. Και χαμόγελο χάθηκε και πολλά δάκρυα ήρθανε και πολύ δύσκολα πέρασα. Γενικά το 2016 δεν ήταν καλή χρονιά γιατί με το που περάσαμε τους πρώτους έξι μήνες του Γιώργου και ήταν πάλι καλά, έχασα τη μητέρα μου», είπε η Λένα Μαντά.