Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στο Survivor μπήκα ελεύθερος και είμαι ελεύθερος!

Survivor

Ο γοητευτικός Μαχητής "αδειάζει" και τις δύο υποτιθέμενες συντρόφους του: "Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε στον ημιτελικό του Survivor μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο γοητευτικός παίκτης των Μαχητών βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και κλήθηκε να απαντήσει τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική του ζωή. Δύο υποτιθέμενες σύντροφοί του είχαν «μαλλιοτραβηχτεί» το προηγούμενο διάστημα. Ο ίδιος όμως ξεκαθαρίζει ότι στο Survivor μπήκε ελεύθερος και παραμένει ελεύθερος.

[dfp_ads id=236982]

«Καταρχήν, είμαι ελεύθερος. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω μου είπε η οικογένειά μου κάποια πράγματα. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα για να πάω στο παιχνίδι ελεύθερος. Τώρα, πώς προέκυψε μετά το παιχνίδι να έχω δύο σχέσεις, δεν ξέρω. Και στις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω από πού ορμώμενες πήραν το θάρρος να τα λένε αυτά. Ίσως επειδή είδαν τη μεγάλη δημοσιότητα να ήθελαν να επωφεληθούν. Εγώ το ξαναλέω: στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος».

Ποιες γυναίκες αρέσουν στον Κωνσταντίνο Βασάλο;

«Εγώ πραγματικά δεν κοιτάζω και τόσο πολύ την εμφάνιση, κοιτάω πιο πολύ την προσωπικότητα -χωρίς να φαίνεται αυτό ουτοπικό, ψέμματα. Σίγουρα κοιτάς πρώτα την εμφάνιση, αλλά για πόσο καιρό; Όσο περνάει ο καιρός και δένεσαι με τον άλλον, θες και κάτι παραπάνω. Οπότε, για μένα το πιο βασικό είναι η προσωπικότητα, τι σου δίνει και πώς εξελίσσεσαι μέσα από τη σχέση.

Έχω κάνει μεγάλη σχέση, 4 χρόνια. Είμαι σχεσάκιας».