Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ενόχληση και η πληρωμένη απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Κωνσταντίνος Βασάλος

"Καλά δεν έχει βαρεθεί; Τα έχει βάλει με τη μισή showbiz" τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του παρουσιαστή στο Πρωινό για τις αποδόσεις του personal trainer όταν διαγωνίστηκε στην παραλία του Αγίου Δομινίκου και στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις προβλήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το σχετικό απόσπασμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι ήταν αυτό τώρα; Καλά δεν έχει βαρεθεί; Τα έχει βάλει με τη μισή showbiz;  Και μαζί μου; Ξανά πάλι; Τι έχεις πάθει ρε Δημήτρη;».

«Καταρχήν για Γκούφυ μια χαρά τα κατάφερα. Στον τελικό πήγα ανάμεσα στους δυνατούς παίκτες. Και από την άλλη, να σε δούμε και σένα Δημήτρη! Έλα να σε δούμε να τρέχεις! Να σου πω εγώ και να σε κρίνω εγώ μετά. Να δούμε πόσο καλά θα τα πας και συ» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος και με εμφανή ενόχληση από τα σχόλια που δέχθηκε.

«Στην αρχή η αλήθεια είναι πως έπεφτα. Είχα πολλά κιλά πάνω μου, μυικά, και έπεφτα πολλές φορές από ανισορροπία. Δεν είχα καλό κέντρο βάρους» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου προκειμένου να θυμίσει την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης.