"Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου για το χρόνου, είμαι... Σίσσυ Χρηστίδου χούλινγκαν" παραδέχθηκε, παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Για τις εξελίξεις με τη Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενημερώθηκε από το Πρωινό ΣουΣου και τον Σαράντη Μαριεττή. Ποια ήταν η αντίδρασή του;
“Η Δανάη Μπάρκα κόβεται; Δεν το ήξερα αυτό! Έπρεπε να το δω στις ειδήσεις στο Youtube, δεν το ήξερα. Εντάξει, τι να κάνουμε; Κόβεται; Δεν έχω λόγια. Είναι κάτι δυσάρεστο αυτό, κάποιοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου για το χρόνου. Εγώ είμαι… Σίσσυ Χρηστίδου χούλινγκαν! Δεν αλλάζω, είμαι εκεί πέρα ταμένος. Με τίποτα δεν αλλάζω. Σίσσυ Χρηστίδου μόνο”.
“Όσοι λένε ότι βλέπουν τον πραγματικό μου εαυτό στο Youtube, έχουν απόλυτο δίκιο. Είμαι πιο ελεύθερος, πιο άνετος, δεν έχω κάτι να με περιορίζει οπότε είναι λογικό. Όχι ότι περιορίζομαι στην τηλεόραση, απλά έχεις άλλο χρόνο και άλλους κανόνες” συμπλήρωσε, επίσης, ο Κωνσταντόνος Βασάλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ