Κωνσταντίνος Τζούμας: Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου – «Έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης»

Κωνσταντίνος Τζούμας

«Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ», λέει η Κατερίνα Καραβάτου.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, που απάντησε για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες, τόσο στο Πρωινό όσο και στους Πρωινούς Τύπους. Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, δήλωσε σοκαρισμένη και συγκινήθηκε μιλώντας για μια δική της περίπτωση “τέτοιας συγγνώμης”.

«Επιτέλους έγινα νούμερα 1 trend στο twitter. Αποφάσισα να γίνω κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται πως είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών. Κάνω εκπομπή τόσα χρόνια. Μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες. Αποτυχημένο θεωρείται το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν θα λέω αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει.

Οι φίλοι μου γέλασαν γιατί ξέρουν ποιος είμαι και κατάλαβαν το χιούμορ μου. Λάθος και χιούμορ εγώ τα βάζω στην ίδια κατηγορία. Χθες στον ΑΝΤ1 είπα ασυναρτησίες που δεν θα ξαναπώ. Δεν πιστεύω στη νεοελληνική οικογένεια. Λένε πολύ χειρότερα από αυτά που είπα εγώ σε μια εκπομπή. Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συγγνώμη», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η Κατερίνα Καραβάτου, συγκινημένη από ένα δικό της περιστατικό που θυμήθηκε, είπε: «Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω. Ενώ έχει πει όσα έχει πει, έρχεται σήμερα και λέει αυτά τα πράγματα για τις οικογένειες. Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ. Επειδή εγώ έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης, είναι και λυτρωτικό και απαραίτητο.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό σου, ότι έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί. Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σου ξεφεύγει κάτι και μετά να συνειδητοποιείς τι έχει γίνει και να λες πω πω Χριστέ μου. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις οικογένειες, μου το έκανε ακόμα χειρότερο».