Κωνσταντίνος Τζούμας για την πρόταση του YFSF: «Ο λόγος για να πω το ναι πρέπει να είναι μια σκανδαλώδης αμοιβή»

Τι είπε για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρωινό;

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε στο Αποκαλυπτικά για την πρόταση που δέχτηκε από το YFSF, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την απόφασή του να κάνει πρωινό, αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Για το YFSF: «Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η τηλεόραση. Έχουν συζητηθεί κατά καιρούς διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν είναι το οικονομικό αυτό που τα αναστέλει, αλλά εν πάσει περιπτώσει δεν γίνονται, δεν πραγματοποιούνται. Μου έχει πρόταση από το YFSF, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε. Νομίζω ότι είμαι πολύ ακρινός. Ο λόγος για να πω το ναι πρέπει να είναι μια σκανδαλώδης αμοιβή, αλλιώς τι νόημα έχει να το κάνω; Ε και φαίνεται εκείν κολλάνε.»

Για την περιπέτεια της υγείας του: «Πέρασα ένα εξάμηνο κάνοντας χημειοθεραπεία στον Ευαγγελισμό. Ήταν ανησυχητικό αλλά ήταν και θεραπεύσιμο από ότι με διαβεβαίωναν οι γιατροί και μέχρι στιγμής από ότι δείχνει, έτσι είναι. Τις μεγάλες αρρώστιες, τους μεγάλους έρωτες όπως και τα πολύ μεγάλα πράγματα τα περνάει κανείς μόνος του κακά τα ψέματα»

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την απόφασή του να κάνει πρωινό: «Είχα συνεργαστεί στο ΚΛΙΚ ένα καλοκαίρι έκανα εκπομπή σε εκείνο. Δεν έχω δει την πρωινή εκπομπή γιατί εκείνη την ώρα κάνω εκπομπή. Μπορεί να είχε ανάγκη από χρήματα ο άνθρωπος και να πρέπει να βγάζει χρήματα γιατί αυτή τη στιγμή είναι κατεστραμμένος οικονομικά από τις άλλες του δουλειές. Μπορεί να είναι τόσο απλό.

Δείτε το απόσπασμα:
//www.youtube.com/embed/cqSoNtoTAuM

Διαβάστε ακόμα:

Τζούμας: Έβρισκα από μικρός την κοινωνία σάπια