Κωνσταντίνος Συμεωνίδης: Τι απάντησε στον χαρακτηρισμό «γύπας» από τον Τιμολέοντα;

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης

Τι τον κάνει να αισθάνεται άβολα από τότε που βγήκε από το παιχνίδι;

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης εξήγησε στον Γιώργο Κρικοριάν και «Στη Φωλιά των Κου Κου» πως έχει επιλέξει αυτό το στυλ για τις εμφανίσεις του…  «Δουλεύω πολλές ώρες και φοράω τα μαγειρικά ρούχα της δουλειάς, όταν πηγαίνω στη δουλειά θα φορέσω κι εγώ τις φόρμες μου και συνειδητοποίησα ότι τις περισσότερες ώρες της ζωής μου τις περνάω με συγκεκριμένα ρούχα, οπότε στον ελεύθερο μου χρόνο, στην προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει να ντύνομαι λίγο πιο προσεγμένα.»

[dfp_ads id=236982]

«Από τότε που μπήκα στο παιχνίδι έχω πάρει 10 κιλά» εκμυστηρεύτηκε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο οποίος δήλωσε πως: «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι άβολα, είναι όταν ο κόσμος, παιδιά κυρίως σε προσεγγίζουν και σου ζητούν να υπογράψεις αυτόγραφο. Δεν είμαι ούτε τραγουδιστής, ούτε ποδοσφαιριστής. Είμαι μάγειρας… τι αυτόγραφο;»

«Ο Τιμολέων πρόσεχε πάρα πολύ το ντύσιμο του. Είναι μετροσέξουαλ. Και τις κρεμούλες του θα βάλει και θα προσέξει και όλα αυτά», ανέφερε για τον συνάδελφό του και νικητή του MasterChef, ενώ όταν πληροφορήθηκε πως τον αποκάλεσε «γύπα», εκείνος απάντησε ότι είναι απλώς κοινωνικός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!