Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η περιπέτεια υγείας του Θάνου και τα περαστικά από τον Φίλη

Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας του με τη μάχη που έδωσε ο γιος του Θάνος.

Καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για το πως ξεκίνησε η σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου του Θάνου Πλεύρη αναφέροντας πως ευτυχώς δεν προσβλήθηκαν ζωτικά όργανα. «Είναι γεγονός ότι ένας πατέρας περνά μια συγκλονιστική στιγμή όταν το παιδί του κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή. Αυτό όμως είναι το συναισθηματικό. Πέρα από το συναισθηματικό, υπάρχει το πραγματικό.

[dfp_ads id=236982]

Έγινε τελείως στα καλά καθούμενα, από μια αθώα επέμβαση με λέιζερ στο πόδι για μια φλέβα. Και στη συνέχεια δημιουργήθηκαν αυτές οι επιπλοκές με έναν υψηλό πυρετό, με έναν σταφυλόκοκκο ανθεκτικό όπως λένε οι γιατροί στα αντιβιοτικά και οδηγήθηκε σε μια κατάσταση υψηλού κινδύνου διασωληνωμένος. Δεν ξέρω αν έγινε ιατρικό λάθος ή κάτι τυχαίο, γιατί καμιά φορά συμβαίνουν και τυχαία.

Παρουσίασε έναν υψηλό πυρετό. Ο πυρετός δεν έπεφτε και τον πήγαν στο ιατρικό κέντρο. Εκεί έγινε η ορθή διάγνωση και αμέσως εισήχθη στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης διότι υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα, όπως είναι τα νεφρά και το ήπαρ. Υπήρχαν αυτοί οι φόβοι και ήταν δικαιολογημένοι από άποψη ιατρικής επιστήμης, αλλά ευτυχώς δόξα τω Θεώ πήγαμε καλά» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος δήλωσε πως ξαφνιάστηκε από το τηλεφώνημα του κ.Φίλη για τα περαστικά.

Το τηλεφώνημα από τον Φίλη

«Έχω μιλήσει πολλές φορές εναντίον του από την τηλεόραση, αλλά με πήρε τηλέφωνο προσωπικά και μου ευχήθηκε περαστικά και αυτό με συγκίνησε γιατί είναι ωραίο να μην μπερδεύουμε τις πολιτικές αντιθέσεις με τις ανθρώπινες σχέσεις.»