Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Έξω από τα δόντια μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσους των κατηγορούν για τις δηλώσεις που αφορούν στους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες αλλά και τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο αμάξι της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

«Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει «άνανδροι τραμπούκοι» στο αυτοκίνητο της γυναίκας του. «Τι χειρότερο… Είναι ένας βιασμός. Όπως ο εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι σου, και εμείς δεχθήκαμε δύο, είναι βιασμός».