Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έχω πάει σε ψυχίατρο και έχω πάρει χάπια»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού...

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καλεσμένος στο Πρωινό μίλησε για ένα θέμα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους, την κατάθλιψη. Ο ηθοποιός μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να σου το επισημάνουν και οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά και να κάνεις κάτι ώστε να επανέλθεις σε ισορροπία.

«Ένα γκουγκλαρισμα να κάνετε θα δείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κατάθλιψης. Υπάρχουν άνθρωποι οι ιδιοσυγκρασία τους η βιολογική τους οδηγεί προς τα εκεί. Δηλαδή είναι σχεδόν φτιαγμένοι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή τους να πηγαίνουν προς μια πλευρά  μαύρη των πραγμάτων.

Πάρα πολλοί άνθρωποι όμως τους συμβαίνουν μια σειρά από γεγονότα, τα οποία πιθανώς μπορεί να έρχονται και το ένα πίσω από το άλλο στην επαγγελματική ζωή, στην προσωπική ζωή. Η αποτυχία η μεγάλη στην ζωή ενός ενήλικου είναι ένας μικρός θάνατος.

Αν σου συμβούν λοιπόν τρία τέσσερα μαζί είναι σα να σε μετακινούν από το κέντρο σου. Αν σε μετακινήσει κάτι από το κέντρο σου θα πέσεις. Αυτό λοιπόν διορθώνεται, αρκεί να ξέρεις πως.» //www.youtube.com/embed/ETr–xzNUtA