Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ακούω συνεχώς πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα, αναπάντεχες δυστυχίες»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

"Πράγματα που λες... να μας φυλάει η ζωή και ο Θεός" ομολογεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάςκης.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Ο Γιατρός». Ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη για το τον φόβο στο αναπόφευκτο και τις συνεχόμενες δυσάρεστες ειδήσεις που πρωταγωνιστούν πια στην καθημερινότητα μας.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξομολογήθηκε πως «έχω γαλήνη στη ζωή μου. Νόμιζα πως θα λειτουργούσε ανάποδα αλλά από κάποια ηλικία και μετά, αν οι κεντρικές επιλογές που έχουμε κάνει στη ζωή μας έχουν βγει σωστές και είχαν κάποια σχέση πραγματική με αυτό που είμαστε και αν έχουν υπάρξει τυχεροί και δεν μας έχει βρει ένα μεγάλο κακό, γιατί κάθε μέρα ακούω πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα από αναπάντεχες δυστυχίες οι οποίες θα μπορούσαν ίσως να αποφευχθούν. Από ατυχήματα και από πράγματα που λες… να μας φυλάει η ζωή, για κάποιον που δεν είναι τόσο ένθεος και ο Θεός, για κάποιον που πιστεύει από το να μας έρθει, όχι αυτό που περιμένουμε και είναι μέσα στη ζωή, αλλά από το αναπόφευκτο».

«Όταν είσαι και γονιός και έχεις παιδιά και νεότερους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεσαι πολύ, βλέπεις ότι το αναπόφευκτο χτύπησε εκεί και εκεί και εκεί… Χτυπάει… Οπότε το πρόβλημα μας δεν πρέπει να είναι ένας τσακωμός που μπορεί να είχαμε μες το ζευγάρι ή κάτι δεν πήγε καλά ή δεν πήγε πολύ καλά αυτό που ήθελα στην παράσταση. Υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να φοβόμαστε. Όταν λοιπόν, σε σχέση με αυτά, είμαστε τυχεροί και σε σχέση με κάποιες επιλογές έχουμε διαλέξει έναν δρόμο που μας πηγαίνει στη ζωή και μπορούμε να τον προχωράμε σε βάθος και να αναπτυσσόμαστε, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά μέσα από αυτόν τον δρόμο, τότε νομίζω ότι η δεκαετία μετά τα 50 είναι μια καλή στιγμή».

«Ξέρουμε τι δεν είμαστε, ξέρουμε τι μάλλον είμαστε, δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να μας αγαπάνε όλοι και αυτό είναι μεγάλη απελευθέρωση» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.