Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στο μυαλό του κόσμου έχει γίνει το θέατρο ένα μεγάλο μπου…λο»

Κωνσταντίνος Καζάκος

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη “βόμβα” που έχει σκάσει τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου, σχετικά με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις κλπ.

«Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι τραγική η κατάσταση. Στο μυαλό του κόσμου ξαφνικά αυτός ο χώρος έχει γίνει ένα μεγάλο μπου…λο. Δεν είναι έτσι ο καλλιτεχνικός χώρος. Επειδή υπάρχουν 2-3 τέτοια πράγματα, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Αυτή η κατάσταση, αυτή η εκμετάλλευση δεν είναι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι σε όλες τις δουλειές. Απλά στο δικό μας χώρο είναι γνωστοί αυτοί, τους ξέρουν όλοι, δεν είναι κάποιος άγνωστος και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεν είναι όμως ο χώρος έτσι, δεν είναι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρόσθεσε επίσης: «Είχε πάρει το αυτί μου μερικά πράγματα, αλλά δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης. Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό. Αμαυρώνεται η εικόνα του χώρου μας. Φτάσαμε στο σημείο που ήμασταν πριν 100 χρόνια. Να σκέφτεται ο κόσμος ότι όποια είναι θεατρίνα είναι εξ’ όλης και προώλης. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά».