Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχασα 30.000 ευρώ από σειρές που δεν πληρώθηκα»

Κωνσταντίνος Κάππας

«Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά», λέει ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Κωνσταντίνος Κάππας. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε 30.000 ευρώ από σειρές που έπαιξε και δεν πληρώθηκε.

«Έχω ξεκινήσει, όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι πάντα πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα. Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές που έπαιξα. Όταν έπαιζα στα “Κλεμμένα Όνειρα” τα κασέ είχαν πέσει κατακόρυφα.

Αν έπαιρνες 3.000 ευρώ το μήνα έπεφτες στα 1.000 και αυτά με δυσκολία. Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ποιοτικός ηθοποιός”, εμένα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας. Αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει μπορεί να είχα παιδιά σήμερα».