Κωνσταντίνος Καμέας: «Στα επαρχιακά κανάλια δεν έχουμε το άγχος με την τηλεθέαση γιατί δεν μας μετράνε συχνά»

Κωνσταντίνος Καμέας

"Υστερούμε όμως σε άλλα πράγματα, όπως στο κομμάτι της παραγωγής και τα μπάτζετ" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Καμέας.

Με αφορμή μια ακόμα σεζόν για το talk show Status, ο Κωνσταντίνος Καμέας έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη. Μεταξύ άλλων, δε, ο παρουσιαστής μίλησε τόσο για την συνάντησε με γνωστά πρόσωπα του χώρου της τηλεόρασης όσο και την τηλεθέαση στα επαρχιακά κανάλια.

Ειδικότερα, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Καμέας παραδέχθηκε πως «απολαμβάνω την επιτυχία της εκπομπής. Έπρεπε από την πρώτη χρονιά να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να φέρουμε αυτά τα ονόματα, αυτούς τους καλεσμένους που έχουν έρθει μέχρι και σήμερα στο Status».

«Ποιος νομίζεις πως είναι ο λόγος που σου λένε τα περισσότερα μεγάλα ονόματα ναι, αποδέχονται την πρόταση και έρχονται στην εκπομπή σου;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής για να αποκριθεί ο παρουσιαστής ως εξής. «Νομίζω πως είναι η ευγένεια μου πρωτίστως, γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος. Θέλω επίσης να σου πω πως διαβάζω πάρα πολύ, πολύ όμως, για τον κάθε καλεσμένο που έρχεται στην εκπομπή».

«Στα επαρχιακά κανάλια δεν έχουν τόσο μεγάλη επιρροή τα νούμερα τηλεθέασης όπως γίνεται στα πανελλαδικά κανάλια. Εμείς εκεί δεν έχουμε τόσο πολύ αυτό το άγχος με την τηλεθέαση γιατί δεν μας μετράνε τόσο συχνά. Από εκεί και πέρα όμως υστερούμε σε άλλα πράγματα. Στο κομμάτι της παραγωγής, στα μπάτζετ και γι’ αυτό εμείς οι παρουσιαστές αναγκαζόμαστε να κάνουμε ταυτοχρόνως πολλά πράγματα για να μπορέσει να στηθεί ένα πρόγραμμα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Καμέας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.