Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Γιώργο Κιμούλη: «Τον καθένα ακολουθεί η μοίρα που του αρμόζει, ίσως»

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

"Λέει ένα κινέζικο γνωμικό: Κάτσε στην άκρη στο ποτάμι και θα τους δεις να τους παίρνει το ρυάκι" τονίζει, με νόημα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό σόου του Alpha, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Τετάρτη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση για όσα είπε στο πρόσφατο παρελθόν η πρώην σύζυγος του, Φαίη Ξυλά για τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά δεν θέλω να εμπλέκομαι σε τέτοια πράγματα. Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο καθένας, ποιοι είμαστε επαγγελματίες και ποιοι δεν είμαστε, τις συμπεριφορές και την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Μπορεί εγώ να συνεργαστούμε μαζί και να είσαι εξαιρετική ενώ να συνεργαστείς με έναν άλλον άνθρωπο και να είσαι ένα τέρας».

«Τον καθένα τον ακολουθεί η μοίρα που του αρμόζει, ίσως. Λέει ένα κινέζικο γνωμικό: Κάτσε στην άκρη στο ποτάμι και θα τους δεις να τους παίρνει το ρυάκι! Και μάλιστα εδώ, τώρα, μιλάμε για μια περίπτωση ενός ανθρώπου που έχει ανοιχτές δικαστικές διαμάχες. Όποιος έχει προβλήματα με κάποιον άλλο μπορεί να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές».

«Όλο αυτό είναι στα πλαίσια μιας δουλειάς, μια συνεργασίας, που μπορεί να συμβεί και σε ένα δικηγορικό ή σε ένα λογιστικό γραφείο. Σε οποιοδήποτε εργασιακό χώρο μπορεί να μην δένεις με έναν άνθρωπο, να είναι πολύ τεταμένες οι σχέσεις, αλλά το επάγγελμα μας επιβάλλει να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.