Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Στο Survivor έλεγαν την μητέρα μου ιερόδουλη»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

"Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε", λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα και η συζήτηση για το Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική. Ο ίδιος μίλησε για ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight. Με έβριζαν πολύ άσχημα.

Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είπα κάποια στιγμή στην παραγωγή ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ιερόδουλη τη μάνα μου. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου, μας γέννησε ένα μήνα μετά. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη, όπου η γειτονιά μας έφερνε φαγητό και πιάνουν αυτοί στο στόμα τους τη μάνα μου», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Τραμπουκισμοί πάρα πολλοί», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.