Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Μαρία Αντωνά δεν τήρησε τον λόγο της»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

"Να βγει και να πει αυτά που μου υποσχέθηκε" τονίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος και τον επισκέφτηκε για να κάνουν ένα πιτζάμα πάρτι! Μέσα σε όλα, ο γνωστός make up artist αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και την «κόντρα» με τη Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε αρχικά πως «όταν βγήκα από το Survivor και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα, πήρα την Μαρία Αντωνά τηλέφωνο και πολύ τίμια και πολύ ωραία και της μίλησα δυο ώρες. Της είπα πως έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ αλλά δεν είδα να γίνεται κάτι σοβαρό. «Δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου» της είπα και μου απάντησε πως, όταν βγω στις εκπομπές να πω όλα αυτά, θα βγει και εκείνη και θα ανακαλέσει».

«Δεν βγήκε μετά από τρεις, τέσσερις εκπομπές που μίλησα εγώ. Δεν τήρησε τον λόγο της. Να βγει και να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Είμαι συζητήσιμος άνθρωπος, θέλω να τα βρίσκω με τους ανθρώπους αλλά πρέπει να παραδεχθούμε και να δεχθούμε ότι με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε. Έτσι νομίζω πως εγώ με την Μαρία δεν ταιριάζουμε».

«Μου την πέφτουν πάρα πολλοί άνθρωποι γενικά, είμαι πάρα πολύ τυχερός ερωτικά, έχω κάνει πάρα πολλές σχέσεις, έχω ερωτευθεί πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Τώρα, εδώ και ενάμιση χρόνο, είμαι μόνος μου. Περιμένω να μου φέρει το σύμπαν έναν σύντροφο που θα ζήσουμε μαζί για πάντα» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Είχα ένα πολύ ρομαντικό φλερτ με άνθρωπο από τον χώρο, πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο και διάσημο, που δουλεύαμε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι και πάντα ερχόταν να με χαϊδέψει. Ήταν πολύ ωραίο αυτό το φλερτ, πολύ ρομαντικό και ένα βράδυ στο καμαρίνι… έγινε χαμός! Τελικά ήμασταν μαζί για τρία χρόνια».