Κωνσταντίνος Δρούλιας: «Στην αρχή δεν ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη για λόγους υγείας»

Κωνσταντίνος Δρούλιας

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μιλά για το σύμφωνο συμβίωσης, την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και τα συναισθήματά του, λίγο πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μίλησε στην κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του και μοιράζεται τα συναισθήματά του που θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

«Ήταν μία απόφαση να μην ανακοινωθεί αμέσως. Πλέον είναι έτοιμο, οπότε το περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Θέλαμε να πάνε όλα καλά, να εξελιχθούν καλά» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ενώ αποκαλύπτει πως το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

«Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα, πρώτη φορά μπαμπάς. Νιώθω πολύ περίεργα, ποικίλα τα συναισθήματα αλλά νομίζω ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στις απαιτήσεις του πατέρα», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο με τη σύντροφό μου, για να πάρει το παιδί το όνομα και όταν με το καλό βγει το παιδάκι μας, θα κάνουμε μία γαμοβάφτιση που είναι και της μόδας. Είναι από μέρα σε μέρα, είμαστε στον μήνα. Η μπέμπα έχει πάρει θέση προς τα κάτω. Ανυπομονεί να βγει και να γνωρίσει τον κόσμο» προσθέτει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Το ήθελα να γίνω πατέρας, μου χτύπησε το καμπανάκι. Το ήθελε και η σύντροφός μου και αφού μας έδωσε τη δυνατότητα ο Θεός να κάνουμε παιδί, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο αξίωμα να πάρεις τον ρόλο του μπαμπά. Θέλει μεγάλη σοβαρότητα και να είσαι πολύ σωστός απέναντι στο παιδί που φέρνεις στον κόσμο, να περνάς στιγμές μαζί του», τονίζει κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.