Κωνσταντίνος Δέδες: «Εάν μου ζητούσε η Σοφία Αλιμπέρτη να κάνουμε πρωινό, θα έλεγα ναι»

Κωνσταντίνος Δέδες

Ο Κωνσταντίνος Δέδες μιλά για τη συνεργασία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τα τηλεοπτικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Το παρόν στο μεγάλο φινάλε του Νίκου Μουτσινά έδωσε μεταξύ άλλων και ο Κωνσταντίνος Δέδες. Ο γνωστός οδοντίατρος και στενός φίλος του παρουσιαστή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν εκεί και αναφέρθηκε στη φετινή του συνεργασία με τη Σοφία Αλιμπέρτη στο «Ζήσε Αλλιώς».

«Εμείς ακόμα είμαστε στην προβολή της εκπομπής. Δεν έχω συζητήσει τίποτα, δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου. Δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα. Εγώ είμαι χαρούμενος που προβάλλεται η εκπομπή και τη βλέπω ακόμα», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Δέδες για την έκβαση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

«Εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ, περνάω καλά», τονίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός οδοντίατρος.

Πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει μία πρωινή εκπομπή μαζί με τη Σοφία Αλιμπέρτη, εάν η ίδια του έκανε μία τέτοια πρόταση;

«Αν νιώσω ότι αυτό που θα μου πει η Σοφία ότι θα μου αρέσει, γιατί είμαστε κοντά και ξέρει και εκείνη αν θα μου αρέσει αυτό που θα μου προτείνει, δεν θα έλεγα “όχι”. Δεν λέω ποτέ όχι, θα δούμε, μπορεί, ίσως», απαντά ο Κωνσταντίνος Δέδες στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.