Κωνσταντίνος Δανίκας: «Γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος»

Κωνσταντίνος Δανίκας

"Ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας", αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Δανίκας από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε για πρώτη φορά από τις Άγριες Μέλισσες απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, και ο νονός του Γιώργος Μαρίνος δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα.

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν σχετικά με την πολυετή απουσία του γνωστού καλλιτέχνη από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Κωνσταντίνος Δανίκας έδωσε την απάντησή του:

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».