Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, θύμωσε και αποχώρησε»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

"Έφυγε γιατί το ήθελε η ίδια. Εγώ δεν πιέζω κανέναν, της λέω: άμα θες να φύγεις, φύγε".

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (25/3) ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη φετινή του συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα, σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την παρεξήγηση με την Έλενα Πατρόκλου στον διαγωνισμό του 2005.

«Η Έλενα Πατρόκλου αντικαταστάθηκε από την Ελίνα Κωνσταντοπούλου στη Eurovision το 2005, γιατί είχαμε μία έντονη διαφωνία. Είμαστε σαν αδέλφια, την αγαπώ, τη λατρεύω, έφυγε γιατί το ήθελε η ίδια. Εγώ δεν πιέζω κανέναν, της λέω: άμα θες να φύγεις, φύγε. Ας μην το αναλύσουμε τώρα», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Ήθελε μεγαλύτερο ρόλο στην παρουσίαση του τραγουδιού αλλά δεν μπορούσε να της δοθεί. Δεν αποφάσιζα εγώ, είχα μία δισκογραφική από πίσω. Αυτοί δεν είναι καλοί οιωνοί. Εγώ ήμουν στη Λετονία όταν το έμαθα, με πήρε ο Τάσος Τρύφωνος και μου το είπε», εξηγεί στη συνέχεια της κουβέντας ο τραγουδιστής.

«Δεν πας στον διαγωνισμό με παρόμοιο τραγούδι με τον Ρουβά, που είχε πάει την προηγούμενη χρονιά. Βγαίνει το τραγούδι, πηγαίνουμε πολύ καλά στα στοιχήματα, όπου και να το τραγουδούσα γινόταν χαμός, αρέσει μέχρι και σήμερα αλλά δεν πήρε καλή θέση… ε και;», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2005.

«Μου άρεσε αυτό το «μέχρι στιγμής» που άκουσα στο βίντεό σας. Λες να το ξανασκεφτώ και να πάω και το 2025;», ρώτησε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στη σκηνή της Eurovision στο μέλλον.