Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί, αλλά και για τον πατέρα του.

«Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια. Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτό που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα».