Κωνσταντίνος Αρτσίτας για Κωνσταντίνο Δέδε: «Να με βλέπω να τον κυνηγάω λες και είναι ο Jimmy Fallon, νιώθω και λίγο άβολα»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας

"Ίσως επειδή είναι οδοντίατρος δεν ξέρει πώς γίνεται το δημοσιογραφικό παιχνίδι, ας τον ενημερώσουν από τον ΑΝΤ1", σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για το περιστατικό.

Την ενόχλησή του για τη στάση που κράτησε ο Κωνσταντίνος Δέδες απέναντι στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Γεια Σου» επιχείρησε να μιλήσει με τον γνωστό οδοντίατρο, με αφορμή την επικείμενη συνεργασία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, όμως εκείνος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Πήγαμε στη φωτογράφηση που έγινε για τη νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, περιμέναμε απ’ έξω για να μας μιλήσουν. Ο Κωνσταντίνος Ξένος μας έκανε κάποιες δηλώσεις. Ο Κωνσταντίνος Δέδες από την άλλη αποφάσισε να το ρίξει λίγο στο κυνηγητό», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Δεν ήθελε να μιλήσει απ’ ό,τι όλοι καταλάβαμε. Όπως ο κύριος Ξένος μίλησε σε εμάς, θα μπορούσε κι εκείνος. Ίσως επειδή είναι οδοντίατρος δεν ξέρει πώς γίνεται το δημοσιογραφικό παιχνίδι, ας τον ενημερώσουν από τον ΑΝΤ1. Κάνε μία δήλωση στην κάμερα, τόσο δύσκολο είναι;».

«Οι πεσιματικές είναι πολλές φορές σαν μία επίθεση. Μπορεί να μην έχεις καμία όρεξη να μιλήσεις αλλά οφείλεις να είσαι ευγενικός», σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Το να βλέπω τον εαυτό μου να τον κυνηγάει λες και είναι ο Jimmy Fallon, νιώθω και λίγο άβολα. Τους έχω φοβίσει μάλλον, δεν ξέρω», τόνισε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας κλείνοντας το θέμα.