Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα βαφτίσει το μωρό της Ελένης Φουρέιρα;

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, το Madwalk και τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λίγα μόλις λεπτά μετά την άφιξή του από το Ντουμπάι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου». Τον δημοφιλή τραγουδιστή εντόπισε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης και τον ρώτησε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, το ενδεχόμενο να βαφτίσει ο ίδιος το μωρό αλλά και κάποια σχόλια για τη φετινή του συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

«Ζούμε μαγικές στιγμές με τον Σάκη. Βγάζω χημεία με αυτόν τον άνθρωπο, είναι τρομερός. Γενικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνουμε παρέα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Θα δούμε τον τραγουδιστή στη σκηνή του Madwalk και μάλιστα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα; Ο ίδιος απαντά: «Έχω ραντεβού το βράδυ γι’ αυτό τον λόγο. Όχι, η Ελένη πρέπει τώρα να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Την αγαπώ και την εκτιμώ αφάνταστα και θέλω το καλό της», ενώ παράλληλα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο νονός του μωρού της τραγουδίστριας.

Σημειώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Ντουμπάι για μία live συναυλία, ετοιμάζει νέο δισκογραφικό υλικό και συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με τον Σάκη Ρουβά.