Κωνσταντίνος Αργυρός – Ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο «Barclays Center»: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή»

Κωνσταντίνος Αργυρός

"Όταν καταλάβαμε ότι η ελληνική μουσική είναι τόσο όμορφη σε αυτόν τον χώρο, το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά" σημείωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο «Barclays Center». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην «Super Katerina» για αυτήν την τεράστια επιτυχία στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι η ελληνική μουσική είναι τόσο όμορφη σε αυτόν τον χώρο, το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τόσο φανταστική ήταν η στιγμή που μπορέσαμε κι ακούσαμε τραγούδια που έχουν ελληνικά, μπουζούκι και νησιώτικα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να τραβήξεις έστω και 5 λεπτά τη συναυλία. Την επόμενη ημέρα το πρωί πρέπει να κάνουν προπόνηση οι μπασκεμπολίστες. Πρέπει το προσωπικό να μαζέψει ό,τι στήσαμε εμείς. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ταξιδέψω την ελληνική μουσική στον κόσμο. Δεν νιώθω ότι υπάρχει κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.