Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου: Χριστούγεννα στο MEGA, παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Αργυρός

Αλλαγή στέγης θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Νατάσα Θεοδωρίδου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και εκλεκτή παρέα, προσκαλεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέσα από την εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» του ΣΚΑΙ, που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:15.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής θα παρουσιάσει ένα άρτιο και ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες του no1 επιτυχίες, όπως τα πιο πρόσφατα «Θα ‘Μαι Εδώ» και «Αθήνα Μου» που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, μοναδικές ερμηνείες και διαχρονικά τραγούδια.

Μαζί του θα βρίσκονται οι Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ήβη Αδάμου, Χάρης Βαρθακούρης και Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, χαρίζοντας ακόμα περισσότερες μοναδικές μουσικές στιγμές. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα υποδεχθεί το νέο έτος μαζί με τους τηλεθεατές, γεμίζοντας το ξεκίνημά του με μουσική, χαρά και αισιοδοξία!

Αξίζει να θυμηθούμε πως μόλις πριν λίγες ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε καλεσμένος της Νατάσας Θεοδωρίδου στο ρεβεγιόν του MEGA!