Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλόνισε η σύζυγός του στην Τατιάνα Στεφανίδου

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

"Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική..."

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε τη σύζυγό του Εβελίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης. Εκεί όπου ο παρουσιαστής μαθαίνει από την αρχή να περπατά, να τρέφεται, να μιλά. Η μητέρα του παιδιού του άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα και μίλησε για όλα…

“Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική. Εγώ παρακάλαγα κι έλεγα… Θεέ μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα;

Γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…»

Η Εβελίνα περιγράφει στην Tatiana Live με μεγάλη συγκίνηση τις πρώτες στιγμές που αντίκρυσε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η ίδια μετά από αυτά άρχισε να έχει πιο βαθιά πίστη στο Θεό και απευθύνθηκε σε έναν πνευματικό που την βοήθησε. Στο πλευρό της ήταν πάντα και η αδερφή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αλεξάνδρα.

Το δύσκολο κομμάτι μετά το πρώτο χειρουργείο ήταν να βγουν από την Εντατική. 53 ημέρες μετά τα κατάφερε. Άρχισε να αναγνωρίζει και να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, ένα μικρόβιο τους έκανε να ζήσουν και πάλι ώρες αγωνίας.

Η νέα ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» είναι το μεγάλο στοίχημα. Εκεί όπου η Tatiana Live συνάντησε την σύζυγό του, ο ίδιος μαθαίνει τα πάντα από την αρχή: να μιλά, να τρέφεται, να περπατά.

Πλέον και ο γιος του έχει ενημερωθεί για τον κατάσταση υγείας του μπαμπά του. Μαζί με τη μαμά του φτιάχνουν βιντεάκια για να τα στείλουν στον μπαμπά. Σε αυτά έχει τα πιο έντονα ερεθίσματα ο Κωνσταντίνος που δεν θέλει ο μικρός Αλέξανδρος να τον δει σε αυτή την κατάσταση. Η Εβελίνα μιλά και στους δύο. Στον γιο τους του μεταφέρει την κατάσταση με τον πιο παιδικό τρόπο που μπορεί ενώ στον σύζυγό τους του εξηγεί ότι θα τον δει ο μικρός όταν θα είναι πια δυνατός.

Η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης περιλαμβάνει πολλές βόλτες στις εγκαταστάσεις του. Η Εβελίνα ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν τον αγαπημένο της.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση – και όχι μόνο- εδώ…