Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Όσα ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για την κατάσταση της υγείας του

Βαρσάμη Αγγελίδης

"Βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας", αποκαλύπτει η σύζυγος του παρουσιαστή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη μουσική εκπομπή MEGA Star, όπου βρέθηκε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού για 7 ολόκληρα χρόνια.

Το 2006 εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Ράνια Θρασκιά και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων το 2017 είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Έκτοτε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ακολουθήσει μία σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και φυσικοθεραπείες, προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει ξανά.

Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και την πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα.

«Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη για το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, να μη σταθώ δίπλα του. Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα», εξομολογείται η σύζυγος του παρουσιαστή στην κάμερα του Alpha.