Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω", λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα για τη βάπτιση του γιου της, τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βαφτίσαμε και πήρε και την ευλογία του Θεού. Περνάμε τέλεια, τώρα στον Βλάσση πάω, έχει έρθει η μαμά μου, Ο Βασίλης είναι πολύ τρυφερός και καλός με τον γιος μας. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει. Επειδή έκανα έξι χρόνια Σαββατοκύριακο δεν νομίζω να το επέλεγα ξανά, ειδικά τώρα μετά το παιδί. Έχει πολύ δουλειά και προετοιμασία και μέσα στην εβδομάδα και τελικά καταλήγεις να δουλεύεις έξι μέρες την εβδομάδα και έχεις ρεπό μόνο την Δευτέρα. Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Δεν θέλω να απορρίψω πράγματα που ίσως στο μέλλον κάνω», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με το ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής της.