Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στα μαύρα για την απώλεια του Μπρούνο

Δείτε όσα είπε στην έναρξη του Σπίτι μου Σπιτάκι μου για τον ξαφνικό θάνατο του Μπρούνο

Απαρηγόρητη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το θάνατο του αγαπημένου της σκύλου, σήμερα ξεκίνησε σε βαρύ κλίμα την εκπομπή. Το Σπίτι μου Σπιτάκι πλέον θα βγαίνει στον αέρα στις 09:45 και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

Με το τραγούδι «Μείνε» του Αντώνη Ρέμου, η Κωνσταντίνα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Μπρούνο, τον πανέμορφο σκύλο που από την περασμένη σεζόν τη συνόδευε κάθε φορά στο πλατό. Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε τα εξής;

«Καλημέρα σας! Μια δύσκολη μέρα σήμερα… Πολλές αλλαγές όπως θα παρατηρήσετε, παρά τέταρτο βλέπω το ρολόι μου… Λείπει και κάποιος… Λείπει δεν είναι εδώ, αλλά θα είναι πάντα στη σκέψη μας. Εγώ νιώθω ότι θα είναι πάντα. Ο Μπρούνο ήταν και παρέα σας γιατί όταν τον είχα πρωτοφέρει δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπει σε όλα τα σπίτια και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι. Το έχω δει πραγματικά από όλα αυτά τα μηνύματα που έχετε μοιραστεί μαζί μου από χθες και τα τηλέφωνα που παίρνετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δίνετε. Θα τα καταφέρουμε. Θα με συγχωρέσετε σήμερα, δεν θα είμαι πολύ γελαστή, αλλά εδώ θα είμαστε όλοι παρέα».

//www.youtube.com/embed/oljdwty-go4