Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Περίμενα τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια", εξομολογείται η παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του The 2Night Show λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 2/10 βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό τη γνωστή παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων συζήτησαν για την εγκυμοσύνη της και τις επιπλοκές που αυτή αντιμετώπισε μετά τον 8ο μήνα.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», περιγράφει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ», εξομολογείται αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», καταλήγει την ιστορία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.