Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που έστειλε σε Δημήτρη Κοντομηνά και Alpha στην τελευταία εκπομπή!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έπεσε η αυλαία για το "Σπίτι μου σπιτάκι μου". Τι είπε η παρουσιάστρια στο φινάλε;

Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έριξε τίτλους τέλους για φέτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το ερχόμενο φθινόπωρο. Πριν το αντίο, όμως, θέλησε να πει δημόσια κάποια πράγματα.

Τι έμαθε τη φετινή σεζόν;

«Φέτος έμαθα ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει και ότι δεν πορεύεσαι μόνος σου πουθενά. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα μόνος του. Και φέτος με κάνατε να το πιστέψω σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ότι υπάρχουν άνθρωποι καλοπροαίρετοι που βοηθούν, που εργάζονται, που είναι επαγγελματίες που θέλουν το κοινό καλό. Μέσα από το κοινό καλό έρχεται και το προσωπικό».

Το ευχαριστώ σε Alpha και Δημήτρη Κοντομηνά

«Ευχαριστούμε τον σταθμό που μας στηρίζει και μας έδωσε για μια ακόμα φορά το πράσινο φως. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα αλλά δεν μπήκε ποτέ στην μέση να μας αγχώσει, μας στήριζε πάντα. Ευχαριστούμε όλοι μας τον πρόεδρο του Alpha, τον κ. Κοντομηνά. Σε μέρες που τα πράγματα είναι δύσκολα μας πληρώνει κάθε 30 του μήνα και είναι πάντα εκεί τα χρήματα».

Ραντεβού το Σεπτέμβρη

«Έφυγε νεράκι η χρονιά. Είναι από τις λίγες φορές που έχω αισθανθεί ότι βγήκε αβίαστα, ξεκούραστα… Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά με όμορφους ανθρώπους. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή. Χάρηκα πάρα πολύ για όλους σας, έναν προς έναν. Θέλω να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, Σεπτέμβρη – Οκτώβρη… κάπου εκεί θα είναι. Καλό καλοκαίρι σε όλους»!