Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά: «Μέσα από το αστείο λες τις αλήθειες…»

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στη ζωή των δύο παρουσιαστών.

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έφτασε και στο Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Γιώργο Λιάγκα, άνοιξε τη συζήτηση αναφέροντας τα εξής: «Ένα γεγονός που σίγουρα ευχάριστο δεν μας είναι. Πάντοτε μια είδηση χωρισμού στα αφτιά όλων μας φαντάζει δύσκολη ανεξάρτητα από τους λόγους για την οποία πάρθηκε. Μιλάω για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χθες μας έγινε γνωστό ότι πήραν χωριστούς δρόμους».

[dfp_ads id=236982]

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας κι ενώ μιλούσαν για τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον χωρισμό Λιάγκα Σκορδά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα μέσα από το αστείο, μέσα από την πλάκα, λες τις αλήθειες».

Μένουν μαζί

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είναι φίλη της Φαίης Σκορδά και βρίσκεται κοντά της όλο αυτό το διάστημα, αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου: «Δεν πήραν χθες την απόφαση. Όλο το καλοκαίρι ο Γιώργος συμβούλευε πάρα πολύ τη Φαίη στην προετοιμασία του Πρωινό. Ήταν εκεί στις πρόβες και στα δοκιμαστικά, είχε πολύ ισχυρή άποψη. Μπορεί να είναι το πιο φιλικό διαζύγιο που ξέρω, υπάρχει τρομερή αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει καιρό. Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι».

«Δεν ξέρεις ποτέ. Κανείς δεν σου λέει σε αυτή τη ζωή ότι θα είσαι για πάντα μαζί με κάποιον», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.