Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Γιώργο Λιάγκα: «Όλο αυτό έχει γίνει για να…»

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, απάντησε και σε ερωτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ζήνα Κουτσελίνη.

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχει γίνει τίποτα. Να δείτε που όλο αυτό έχει γίνει για να τα λέμε, να πηγαίνουμε να τρώμε. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, έχει περάσεις πολύς καιρός. Έχω ένα θέμα, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό: Ξεχνάω, ξεχνάω πολύ εύκολα, τα αρνητικά κυρίως».

«Με την Ελένη, τελικά αυτό που γράφτηκε ότι τα ξαναβρήκατε και βγήκατε; Τα είχατε χαλάσει ποτέ;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα ήθελα να απαντάω σε όλο αυτό, δεν έχει νόημα. Οι προσωπικές σχέσεις είναι προσωπικές και δεν πρέπει να τις χρησιμοποιούμε για να έχουμε κάτι να πούμε. Για μένα δεν έχει ανοίξει ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη. Όλοι οι άνθρωποι είναι στη ζωή μου. Για κάποιο λόγο είναι πιο έντονα μια συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου, κάποια άλλη στιγμή δεν είναι τόσο έντονα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ».

Για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν κρατάω κακές στιγμές με την Ζήνα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Και ωραίες στιγμές τηλεοπτικά, αλλά και προσωπικά γιατί κάναμε παρέα, έχουμε πάει και τα ταξίδια μας. Όταν τελείωσε η συνεργασία μας, τελείωσε έχοντας πολύ αγάπη για εκείνη, δεν είχα κακά συναισθήματα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα από τη Ζήνα».