Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για αγωγή σε Λιάγκα – Σταμάτη: «Αν δεν το έκαναν πανηγύρι…»

«Πολλές εκπομπές δεν έκαναν πολύ υψηλά νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το "Δέστε Τους"...»

«Είμαι μαχήτρια» δηλώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο People αυτής της εβδομάδας και κάνει τον απολογισμό της, μιλάει για την επόμενη σεζόν, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον εαυτό της ως νύφη και την αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη.

Η σεζόν που τελειώνει

«Νιώθω πως βγαίνω αλώβητη αυτή τη χρονιά, μια χρονιά που την έζησα σαν πολλές χρονιές μαζί. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα, μια βουτιά χωρίς ανάσα».

Συνεχίζει η εκπομπή;

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εκπομπή είναι σαν μαγαζί που το ανοίγεις και ξέρεις ότι μάλλον δεν θα σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά. Εμάς βέβαια μας δικαιώνει αυτή η χρονιά και με τα νούμερα, γιατί υπάρχουν καλά δείγματα, υπάρχει άνοδος. Πολλές εκπομπές δεν έκαναν πολύ υψηλά νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το «Δέστε Τους». Ο Alpha είναι ένα κανάλι που στηρίζει τους νέους παρουσιαστές. Το γεγονός πως άλλο ένα κανάλι έβγαλε ένα ομοειδές πρόγραμμα Μάιο μήνα, κάτι δείχνει. Μια δυναμική ζώνη».

Έχει σκεφτεί τον εαυτό της ως νύφη;

«Το έχω σκεφτεί αλλά τελείως διαφορετικά. Θα με φανταζόμουν απλή και απέριτη, τύπου ξυπόλητη στη θάλασσα με στεφανάκια στα μαλλιά στη Ρόδο».

Έγινε πρόταση στον Ουγγαρέζο για την εκπομπή;

«Όχι δεν έγινε καμία πρόταση. Είμαι αυθόρμητη και γύρισα και είπα στον αέρα πέρυσι πως θα ήθελα να κάνουμε μαζί εκπομπή, γνωρίζοντας όμως πως ο Δημήτρης είχε συμβόλαιο με το Mega μέχρι και φέτος. Το είπα με την άνεση πως δεν θα μπορούσε να ισχύσει. Έχω βέβαια την αίσθηση πως πέρυσι που ήταν ο Τζώνη Καλημέρης στον Alpha έκαναν κάποιες συζητήσεις και του είχε εκφράσει την επιθυμία ότι τον θέλει γενικότερα στο κανάλι, όχι στην εκπομπή μου».

Η αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη

«Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω».