Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φίλιππος Βαρβέρης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Γίνεται τσεκ απ κανονικά, ακουμπά με τη γλώσσα μέχρι τα πλεμόνια της, αξονική"!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ξανά ερωτευμένη και το όνομα του… ιππότη που της έκλεψε την καρδιά: Φίλιππος Βαρβέρης. Ο έρωτας αυτός είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο, όταν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έπαιξε στον αέρα βίντεο με το ζευγάρι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο.

Τα καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με γνωστό επιχειρηματία!

Στο Πρωινό, η νέα σχέση της παρουσιάστριας συζητήθηκε πολύ και τα σχόλια ήταν ακόμα περισσότερα. «Γίνεται τσεκ απ κανονικά, ακουμπά με τη γλώσσα μέχρι τα πλεμόνια της, αξονική. Ο κος έχει αναγνωριστεί, είναι ο Φίλιππος Βαρβέρης. Ο μπαμπάς έχει επιχειρήσεις με έπιπλα. Του Φίλιππου του αρέσει πολύ και η μουσική. Την επόμενη μέρα, η Κωνσταντίνα -που ξέρουμε ότι χειρίζεται πολύ καλά τα μέσα- ανέβασε στόρι με το μονόπετρο», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι γιος ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου και διατηρεί και εστιατόριο στη Μύκονο. Το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται πως έχουν επεκταθεί, καθώς η παραλία της Φτελιάς έχει περάσει στα χέρια της.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…