Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ευαγγελία Αραβανή: «Θα το πω τώρα και ας γραφτεί…»

Ευαγγελία Αραβανή

"Ήταν η πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου... Η πιο άβολη στιγμή μου τηλεοπτικά..."

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν, όμως, οι ερωταπαντήσεις για κάποιες ξεχωριστές τηλεοπτικές χρονιές του παρουσιαστή, όπως τότε που ήταν στο Μες την καλή χαρά με τη Ναταλία Γερμανού, όταν η Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε ξαφνικά, τότε που γνωρίσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η αλήθεια είναι ότι με τη Γερμανού είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά τότε, όσοι καταλάβατε… καταλάβατε. Ήμασταν σε μια ανακατωσούρα αλλά περνάγαμε πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η πιο άβολη στιγμή μου τηλεοπτικά -θα το πω τώρα και ας γραφτεί, δεν πειράζει- ήταν όταν ξεκινήσαμε με τη Γερμανού και ήταν μαζί μας η Ευαγγελία Αραβανή και δυστυχώς έληξε η συνεργασία λίγο άδοξα.

Δεν θα παρουσιάζα εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί δεν ταιριάζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού μετά την προβολή του βίντεο ήταν λακωνικό: «Φαντάζομαι ότι και η Ευαγγελία Αραβανή δεν θα τα ξεχάσει ποτέ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…