Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ειπώθηκαν πολλά για την περίοδο που ήμουν στον Alpha»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Τίποτα δεν έχω αφήσει πίσω, χαίρομαι για όσα έχω ζήσει και ούτε υπάρχει κάτι που θέλω να ξεχάσω», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στα MAD VMA έδωσε το παρών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το μωράκι της, τον σύζυγό της, αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά θα μου λείπει και το σπίτι μου, αν επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε. Εάν δεν υπογράψω, δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να ξανακάνω το “Κάτι ξαναψήνεται”, είναι ένα χρονοβόρο πρότζεκτ. Δεν θα με ενοχλούσε να το παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, νιώθω ευλογημένη. Το παιδί θα πάρει το όνομα του πεθερού μου, Βλάσσης. Η βάφτιση θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Δεν θα κάνουμε γάμο μαζί με τη βάφτιση. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά εγώ είμαι υπέρ να γίνονται τα μυστήρια ξεχωριστά».

Δείτε το απόσπασμα στο 2:32…

Κλείνοντας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για όσα είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο που ήταν στον Alpha: «Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ειπώθηκαν πολλά, δεν τα θυμάμαι και όλα. Τίποτα δεν έχω αφήσει πίσω, χαίρομαι για όσα έχω ζήσει και ούτε υπάρχει κάτι που θέλω να ξεχάσω».