Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα λένε όλα αυτά»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου", σχολιάζει η παρουσιάστρια.

Στις φήμες και τα σχόλια που συνοδεύουν την τηλεοπτική της πορεία απαντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για το παρελθόν, καθώς και για τα διάφορα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την ίδια.

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά.

Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου», επισημαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ παραδέχεται πως η τηλεοπτική της επιστροφή είναι κάτι που σκέφτεται όμως ταυτόχρονα την προβληματίζει.