Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τι σχολίασε για την Μαρία Μπακοδήμου και την παρουσίαση του Power of Love;

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Τι είπε η ηθοποιός για τα ριάλιτι αγάπης;

Συνέντευξη κάτω από τη βροχή έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Δήμητρα Καλφούντζου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνοντας πως η ίδια δεν θέλει να γίνει «δούλος της ένεσης», ενώ δηλώνει πως πλέον έχει αποφασίσει να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε και στα ριάλιτι αγάπης, αλλά και τη φίλη της Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζει το Power of Love.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν υπάρχει αγάπη. Είναι κάτι άλλο. Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό ή στην ανατροφή; Να το κοιτάξουμε πρέπει. Είναι ντροπή! Γιατί μετά από λίγο, όταν χάσεις αυτά τα λεπτά της δημοσιότητας  είσαι μόνος και έρημος και άνεργος. Πιστεύεις ότι τι θα γίνει με το ότι φάνηκες; Το έχω ξαναπεί… ένας ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Μαρία Μπακοδήμου, είναι η δουλειά της αυτή. Εάν κρίνει ότι στη ζωή της και τα χρήματα που θα πάρει, γιατί είναι η δουλειά της αυτή, θα κάνει αυτό… θα κάνει αυτό! Δεν πλασάρει η Μαρία τα πρότυπα. Η Μαρία έχει δυο γιους και σαν μάνα είναι καταπληκτική» σχολίασε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!