Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Θα μου ταίριαζα περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες…»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

"Η Πολυκατοικία δεν είναι ούτε τα Φιλαράκια ούτε το Παρά Πέντε"

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για αυτή την τηλεοπτική της επιστροφή, την τριετή σχέση αγάπης που προχώρησε με θαυμαστή της αλλά και την ακραία ερώτηση που είχε δεχθεί για… ιδιωτικά σόου χορού!

«Όταν έπαιζα την Λίλυ στο Λαβ Σόρρυ δεν ήμουν sex symbol, δεν εμφανίστηκα ποτέ έτσι. Πιο sex symbol είμαι τώρα» ανέφερε με χαμόγελο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για να προσθέσει πως… οι υδραυλικοί τότε της έκλειναν το μάτι.

«Σε μια παράσταση έκανα pole dancing και ήρθε ένας κύριος στο καμαρίνι. Μου λέει, «μπορώ να σας πως;» και του απαντάω ναι. «Μήπως κάνετε και ιδιωτικά σόου;» με ρώτησε για να του απαντήσω πως μόνο εκεί για την Τέχνη το έκανα» σχολίασε η ηθοποιός σαν το πλέον ακραίο σχόλιο που έχει δεχτεί από θαυμαστή.

«Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή μου, νέος ωραίος, ερχόταν και ξαναερχόταν οπότε λέω πως δεν είναι μόνο η παράσταση» ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. «Με προσέγγισε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, μου άρεσε κιόλας και ο θαυμασμός έγινε φλερτ. Το φλερτ έγινε έρωτας και ο έρωτας αγάπη που έληξε σε τρία χρόνια. Τόσο κρατάνε οι αγάπες, μόνο».

«Δύο φορές με έχουν… φύγει από σχέση γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων είναι να κάνουν οικογένεια» σημείωσε, σε άλλο σημείο, χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, προσθέτοντας: «Μπήκα μάλιστα στη διαδικασία να σκεφτώ να κάνω οικογένεια για να κρατήσω το αίσθημα, αλλά όταν κάνεις κάτι δεν πρέπει να γίνεται μόνο για να κρατήσεις τον άλλον»

Όταν, ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως θα του ταίριαζε η ηθοποιός περισσότερο στις «Άγριες Μέλισσες» παρά στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απάντησε αυθόρμητα και με χαμόγελο: «Και εμένα, αλλά πως θα γίνει τώρα… Δεν είναι τα Φιλαράκια ούτε είναι το Παρά Πέντε αλλά είναι μια δοκιμασμένη ωραία συνταγή, με ωραίους ταλαντούχους ηθοποιούς και αξιοπρεπή κείμενα».

«Είναι σαν μια τσίχλα που θες να μασάς μετά το φαγητό, να χαζεύεις και να γελάς», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.