Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η προσωπική ζωή, τα social media και η Πολυκατοικία…

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”.

Την Κωνσταντίνα Μιχαήλ φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δήλωσή της ότι δεν επιθυμεί ο σύντροφός της να έχει λογαριασμούς στα social media, μίλησε για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια στο Playboy, αλλά και την “Πολυκατοικία” του ΣΚΑΙ, στην οποία συμμετέχει.

«Είμαι πολύ σχεσάκιας… Άσε με δεν λέω… Όλο αυτό, η δημόσια εικόνα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε είμαστε ηθοποιοί είτε παρουσιαστές, επειδή η έκθεση και με τα social media είναι τεράστια, ξεχνάμε ποιος είναι τι, τι γίνεται, ποιος είναι μόνος, ποιος είναι ντυμένος.

Κάποια στιγμή επειδή απέκτησα κάποια προβλήματα και με την οικογένεια μου, δεν μπορώ να λέω για τα προσωπικά μου στην ευρύτερη τηλεοπτική κατάσταση. Η οικογένεια μου είναι πιο μαζεμένη», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Την Πολυκατοικία τη βλέπω στο ίντερνετ, τα βράδια που γυρίζω από το θέατρο. Πραγματικά, εντυπωσιάζομαι κάθε φορά. Μπορεί να είναι μια παλιά “συνταγή” η Πολυκατοικία, αλλά είναι τόσο “φρέσκο”», είπε μεταξύ άλλων για τη σειρά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.